Noordzeedagen 2017
5 en 6 oktober

Het Ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en Wageningen Marine Research organiseren de Noordzeedagen 2017 in Den Helder met dit jaar een andere insteek dan in andere jaren. De rijksoverheid wil nieuw beleid in gang zetten voor beter gebruik van de ruimte, herstel van de natuur en de verdere ontwikkeling van windmolenparken naast de functie van voedselvoorziening. Voor een robuuste Noordzee, die een mooie toekomst biedt voor iedereen. Dit gebeurt onder de titel van de Strategie Noordzee 2030.

Aan u als deelnemer wordt gevraagd hierover actief mee te denken en om suggesties te doen voor verbetering: “De Aanbevelingen van Den Helder voor Noordzee 2030”. Veel belangen, grote dilemma’s, en nu ook de kans om gezamenlijk richting te geven aan het beleid. U neemt deel aan een informatieve, dynamische en interactieve Noordzeesessie, die anders is dan anders, met resultaat dat impact kan hebben.

Vanzelfsprekend zijn wij de ontspanning en het netwerken niet vergeten. Er is voldoende ruimte in het programma om uw Noordzee collega’s te spreken.

Ministerie van Economische Zaken
Wageningen Marine Research
Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Download flyer Strategie Noordzee2030
Download flyer Strategie Noordzee2030

Deelnemen als student?

Voor studenten is er ook dit jaar de kans om op de Noordzeedagen te komen helpen. Dit is een unieke kans om de workshops en presentaties van de Noordzeedagen bij te wonen, in contact te komen met mensen met een passie voor de Noordzee en misschien wel een stage of afstudeerplek te regelen! Er wordt dit jaar ook een clinic voor studenten georganiseerd. Hier krijg je onder andere een kijkje in de wereld van het Noordzeebeleid.

Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatie waarom jij ons graag wilt komen helpen op 5 en/of 6 oktober naar Elsje Duimel (e.duimel@minez.nl). Ook bij vragen mag je natuurlijk mailen!

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan