Inschrijven

Het inschrijfgeld voor dit jaar is vastgesteld op € 270 (incl. BTW). Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 150 (incl. BTW).

Deelnemers registreren zich via Wageningen University & Research (WUR), de betaling loopt eveneens via de WUR. 

Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk woensdag 26 september zonder opgaaf van reden afmelden waarbij het volledige bedrag wordt gerestitueerd. Indien u zich daarna afmeldt zijn wij genoodzaakt om € 50 in te houden wegens de reeds gemaakte kosten.

Indien u verhinderd bent kunt u zich via dit e-mailadres afmelden.

Naam
Uw factuurgegevens
Adres*
Postcode en Woonplaats
De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 270. Studenten betalen op vertoning van bewijs van inschrijving/studentenkaart € 150 
Betaling vindt plaats op de website van Ingenico/Ogone middels iDeal of credit card (Mastercard/Maestro/VISA) en verloopt via Wageningen University & Research. Uw registratie wordt definitief zodra de verschuldigde bijdrage is ontvangen. Meldingen omtrent de betaling ontvangt u per e-mail van Ingenico/Ogone. Indien u de betaling annuleert of de betaling om andere redenen niet plaats kan vinden wordt uw aanmelding geannuleerd. Ondervindt u problemen met het online betalen, neem dan contact op met meetings@nioz.nl.
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.