Accommodaties

Voor de deelnemers van de Noordzeedagen zijn hotelkamers in optie gereserveerd bij onderstaande hotels, tegen een gereduceerd tarief. Na 1 september vervallen de opties, dus wij raden u aan tijdig te boeken. Reserveringen zijn daarna alleen nog mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Vervoer

Tijdens de Noordzeedagen wordt vervoer van en naar onderstaande accommodaties verzorgd. Mocht u elders verblijven dan kunnen wij u helaas geen vervoer aanbieden.

Hotel De Lindeboom

Groeneplaats 14, 1791 CC Den Burg, 0222-312041
www.lindeboomtexel.nl
Reserveren per email: info@lindeboomtexel.nl

Hotel De Lindeboom ligt in het centrum van Den Burg. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, zie daarvoor de prijslijst.
Reserveren kan rechtstreeks bij het hotel (niet via de website!) onder vermelding van NZD2018. Betaling geschiedt bij vertrek.

Prijslijst Hotel De Lindeboom.

Hotel Den Burg

Emmalaan 2-4, 1791 AV Den Burg, 0222-312106
www.hoteldenburg.nl
Reserveren per email: info@hoteldenburg.nl

Hotel Den Burg is gelegen nabij het centrum van Den Burg.
Reserveren kan rechtstreeks bij het hotel (niet via de website!) onder vermelding van NZD2018. Een aanbetaling wordt gevraagd, het restant wordt voldaan bij aankomst. 
Het hotel hanteert vaste prijzen: 1 persoonskamer € 85 | 2 persoonskamer € 105, inclusief ontbijt, exclusief gemeentelijke belastingen.

Hotel De Pelikaan

Pelikaanweg 18, 1796 NR De Koog, 0222-317202
www.depelikaan.nl
Reserveren per email: receptie@depelikaan.nl

Hotel De Pelikaan is gelegen tussen De Koog en Den Burg. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, zie daarvoor de prijslijst.
Reserveren kan rechtstreeks bij het hotel (niet via de website!) onder vermelding van NZD2018. Een aanbetaling wordt gevraagd.

Prijslijst De Pelikaan.