Inschrijven Noordzeedagen 2019

Laatste nieuws Noordzeedagen 2019

Download het eindverslag van de Noordzeedagen 2019

Vervoer

De Noordzeedagen vinden plaats op het Forteiland. Voor de overtochten per boot vind je hieronder het schema. Maak graag zoveel mogelijk gebruik van de ingeplande vertrektijden. Heb je nog extra vragen of heb je vertraging? Laat dit dan per sms weten aan Maarten de Jong 06-11088726 of b.g.g. Kees Borst 06-55716679 en/of stuur een mail naar Noordzeedagen2019@rws.nl

De twee vertrekpunten zijn de “Marina Seaport” (vlakbij het Apollo hotel) en de “Kop van de Haven”. De “Marina Seaport” is de hoofdvertreklocatie. Daar bevindt zich ook het grote parkeerterrein “Kennemerstrand”, waarvan de kosten ca. 10 euro per dag bedragen. De looptijd naar de boot is ca 10/15 minuten. De “Kop van de Haven” is met name bedoeld als opstaplocatie voor de deelnemers van de nabijgelegen hotels.   

Het Apollo hotel en de “Marina Seaport” zijn eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt bus 382 op Amsterdam Sloterdijk en stapt uit bij IJmuiden aan Zee. Let op: bus 382 rijdt niet altijd helemaal door tot het strand, dat doen er maar twee per uur!

Als je via Haarlem komt, kan je het beste bus 385 nemen tot aan IJmuiden Dennekoplaan. Daar stap je over op bus 382, die naar IJmuiden aan Zee rijdt. Zowel vanaf Amsterdam Sloterdijk als Haarlem Centraal doe je er ongeveer 45 minuten over. Plan je reis vooraf via www.9292.nl.

Donderdag 3 oktober

De grote boot (ca 150 personen) voor de overtocht naar het Forteiland vertrekt om 9:45 uur vanuit de “Marina Seaport”. Om de overtocht niet te missen, raden we op z’n laatst onderstaande vertrektijden aan:

1. Vanaf Amsterdam Sloterdijk: bus 382 om 08:45 uur (aankomst 9:32 uur in IJmuiden aan Zee; zie onderstaande kaart).

2. Vanaf Haarlem: bus 385 om 08:54 uur naar halte IJmuiden Dennekoplaan, daar overstappen op bus 382 vanaf Amsterdam-Sloterdijk (aankomst 9:32 uur in IJmuiden aan Zee; zie onderstaande kaart).

Op donderdagochtend is het mogelijk om de bagage voor het vertrek van de boot af te geven in het Apollo hotel. Wil je hiervan gebruikmaken? Neem dan een eerdere bus om de boot niet te missen.

Vrijdag 4 oktober

We starten om 9:10 uur met het programma.

De grote boot vertrekt dan om ca 8:40/8:45 uur vanuit de “Marina Seaport”, zodat degenen die om 8:32 uur met de bus aankomen nog kunnen opstappen.

Overzicht van de reguliere afvaarttijden, zoals nu voorzien:

Klik op de afbeelding voor een vergroting
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Doorgeven

Ben je van plan een poster mee te nemen voor de postermarkt, en heb je dit niet bij de aanmelding doorgegeven? Stuur ons dan alsnog een e-mail. De pitches duren 1 minuut met op achtergrond het nummer en een foto van de poster.

Ook als je slecht ter been bent, kan je dat aan ons doorgeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Heb je een andere vraag of opmerking? Benader ons gerust.

We kijken uit naar een mooi evenement, met interessante discussies en gesprekken. Graag tot 3 en 4 oktober!

Laatste nieuws Noordzeedagen 2019