Locatie

De Noordzeedagen vinden plaats in en rond het spannende Forteiland IJmuiden. Met uitzicht op de haven van IJmuiden en de Noordpier van Wijk aan Zee. Te midden van schepen uit de hele wereld word je bijgepraat over allerlei onderwerpen rondom de Noordzee.

Overnachten

Wil je beide dagen blijven en tussentijds overnachten? Dat kan! Tot 1 september kun je een kamer met een vast tarief (135 euro, inclusief ontbijt) boeken in het Apollo hotel te IJmuiden.

Stuur daarvoor een e-mail naar Lianne van der Spijk, met referentie naar de Noordzeedagen 2019. Op 3 oktober kan je hier tussen 8.30 uur en 9.30 uur je bagage afgeven.

Wil je beide dagen blijven en tussentijds overnachten? Mogelijks hotels zijn: Apollo Hotel te IJmuiden. Hotel Restaurant Augusta en Hotel Rauw aan de Kade.

Opstaplocaties

De twee opstaplocaties naar het Forteiland zijn de “Marina Seaport” vlakbij het Apollo hotel, en stijger tegenover restaurant “Kop van de Haven”. De boot haalt je op om je naar het eiland te brengen. Na afloop van de dag word je weer teruggebracht naar het hotel.

Locatie Noordzeedagen 2019