Noordzeebeheer in tijden van transitie

 

Op 3 en 4 oktober 2024 vinden de Noordzeedagen plaats. De jaarlijkse ontmoetingsdagen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de Noordzee. Thema dit jaar is ‘Noordzeebeheer in tijden van transitie’. 

Het wordt steeds drukker op de Noordzee. We hebben te maken met een enorme energietransitie, een stevige wens voor de voedseltransitie en de noodzaak tot verstevigen van de natuur. Er moet strategisch gekeken worden, groot gedacht en integrale plannen gemaakt. Het gaat over een veelheid van onderwerpen waaronder windmolens en vissers, vleermuizen en stromingen, zandwinning en gebiedspaspoorten, waterstof en scheepvaartveiligheid, digitalisering en security. Goed beheer is belangrijk om ervoor te zorgen dat de Noordzee veilig, gezond en rendabel blijft.

 

Voertaal

De voertaal van de Noordzeedagen is traditiegetrouw Nederlands. 
Bij een aantal sessies wordt Engels gesproken. Ook sommige keynotes zullen hun presentatie in Engels geven. Dit staat in het definitieve programma vermeld.

 

Catering

Specifieke dieetwensen of voedselallergieën kunnen deelnemers doorgeven via noordzeedagen@rws.nl. Vegetarisch eten is aanwezig.

 

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan via het tabblad Aanmelden.

 

Donderdag & vrijdag

Donderdag

Vrijdag

PhD

€ 125

€ 75

€ 75

Reguliere deelnemer

€ 250

€ 150

 € 150

Diner

€ 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren